Home   Bestellen   Betalen   Verzendkosten   Voorbeelden panelen in interieur   Veel gestelde vragen   In de media   Contactgegevens   Verhuur   Projecten - Bedrijven
Nederlands 
Zoek:   
Email: 
Producten

 Bloemen Paneel
 Meisjes Paneel
 Patchwork Paneel
 Modern Paneel
 Jongens Paneel
 Barok Paneel
 Retro Paneel
 Divers/thema Paneel
 Patchwork behang
 Paneel op maat
 Behangen bij u thuis
Winkelwagen
Aantal Product
Extra


In de media

Wijkkrant Boxtel Oost - september 2011
 
                                                                                                                                   

--------------

februari 2009

VT wonen vond de beste woonshop-adressen op internet, in eigen land en ver buiten de hollandse grenzen. Dat betekent grenzeloos shoppen zo vanuit je luie stoel.

Webshops

>> DEBEHANGSTER.NL Zin om je huis te versieren? De behangster heeft alles voor paneel en wand. Behalve wandbekleding van onder ander Eijffinger, Designers Guild en Marcel Wanders kun je hier ook dubbelzijdige behangpanelen bestellen.------------

In deze oktober woonmaand hebben we voor je gespeurd naar leuke webshops op woongebied. Guess what? We hebben echt gewéldige adresjes voor je gevonden! Zoals De Behangster, waar je kant-en-klare behangpanelen kunt bestellen.

De Behangster
Mooi behangpaneel

Dé truc die veel interieurstylisten toepassen: zet een behangpaneel in je kamer, behang 'm aan twee zijden en hoplakee; je hebt je eigen mini-metamorfose uitgevoerd. Maarja, dan moet je dus wél een paneel shoppen bij de bouwmarkt. En verschillende soorten behang. En dan moet je nog aan het klussen ook... Te lastig en tijdrovend? De Behangster heeft het werk al voor je gedaan! Hier kun je kiezen uit verschillende panelen met de mooiste behangetjes. Meid, bespaar jezelf de moeite en laat gewoon zo'n kant-en-klaar paneel bezorgen! Helemaal leuk; zo'n nieuw interieur in een paar muisklikken geregeld.

-------------

Boxtelse maakt van behangen beroep
Brabants Daglad: door Domien van der Meijden. vrijdag 19 september 2008 | 03:25 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 19 september 2008 | 09:30

Ilona Voets

foto Clemens Le Blanc

BOXTEL - Ze had vijftien jaar lang een kantoorbaan van negen tot vijf. En dat hing haar een beetje de keel uit. ,,Iets creatiefs doen.

Lekker werken met je handen. Naar zoiets was ik op zoek" , zegt Ilona Voets. Ze kwam op het idee om haar nieuwe onderneming De Behangster te noemen. ,,Gewoon eenvoudig. Dan weet iedereen wat ik doe."

Ilona Voets plakt mooie decoratieve behangetjes op mdf-panelen. In feite heb je daarmee op een wit gestucte wand al voldoende sfeervolle decoratie om een kamer aan te kleden. De panelen hebben een maximale afmeting als je ze in mijn webwinkel besteld. Dan kan ik ze via TNT Post in heel Nederland laten bezorgen. Wil je dat ik andere maten lever, dan kan dat ook maar kost het meer."

Voets maakt op dit moment grote panelen voor Tiga Health and Beauty in Boxtel. ,,Ze willen dat ik daar een ruimte een mooie warme aankleding geef. Die panelen zijn 2,40 meter hoog en twee meter breed. Je kunt beide kanten van de panelen behangen zodat je wisselende decoratie in huis hebt. Als je de inrichting verandert, kun je de decoratie zo mee laten veranderen."

Wat Voets ook gewoon doet is behangen bij mensen thuis. ,,Ik heb een vakopleiding gevolgd bij Savantis in Zwolle en deed interieurstyling bij SintLucas. Die schildersvakopleiding leert je behangen. Gewone schilders doen dat namelijk niet vaak meer. Bij Joosten in Boxtel heb ik visitekaartjes achtergelaten. Als mensen behang kopen, krijgen ze mijn kaartje."

De Boxtelse kent haar vak. Bij een aantal gezinnen met een chique woninginrichting behangt ze regelmatig. ,,Zij durven dat behang zelf niet op te plakken. Vanwege de dure motieven. Het gaat soms om rollen behang van honderd euro of duurder per stuk, dan wil je die vakkundig aangebracht hebben.

www.de behangster.nlBestellen Betalen Verzendkosten Voorbeelden panelen in interieur Veel gestelde vragen In de media Algemene voorwaarden Contactgegevens Verhuur Projecten - Bedrijven